Informatie

IJsmeters is een sponsorprogramma van Winterfestijn Overbetuwe. Je kan virtueel een vierkante meter ijs ‘kopen’, een zogenaamde ijsmeter, en die voorzien van een afbeelding. De opbrengst gaat naar het Winterfestijn Overbetuwe, als bijdrage in de kosten, zodat het wederom mogelijk is dit fantastische evenement waar te maken.

Waarom sponsoren?

Door een stukje ijsbaan te sponsoren maak je het voor ons mogelijk dat wij ieder jaar opnieuw dit fantastische evenement kunnen blijven organiseren. En genieten de kinderen, maar ook volwassenen, drie weken lang van het Winterfestijn in Overbetuwe. Schaatsen, bedrijfscurling, Winterfestijn café, kinderdisco…, kortom: een onvervalst Overbetuws wintergevoel.

Hoe werkt het

Ga naar de ijsmeter-pagina en selecteer één of meerdere ijsmeters die jij wilt sponsoren. Een ijsmeter kost € 50,-.

Vervolgens krijg je de mogelijkheid om een foto te uploaden. Houd er rekening mee dat je foto dezelfde verhouding heeft als je ijsmeter(s). Kies je één ijsmeter, dan kun je het beste een vierkante foto uploaden. Kies je er twee naast elkaar, kies dan voor een rechthoekige.

Daarna krijg je de mogelijkheid om te betalen. De betaling vindt online plaats via een beveiligde betaalmodule, direct nadat je je ijsmeter hebt gekozen en je afbeelding hebt geüpload. Kies de de bank naar voorkeur, maak de betaling en het is klaar: je foto staat er op!

PS Je ijsmeter is jouw ijsmeter zolang het ijs is. Na afloop van het Winterfestijn Overbetuwe heeft jouw ijsmeter zijn werk gedaan en vloeit het weer anoniem Overbetuwe in.

Vragen?

Heb je nog vragen? Stuur dan een email naar: sponsoring@winterfestijnoverbetuwe.nl